EvolutionCX (MENA Region) | 18 Jan 2023, 9:00 am – 5:00 pm GMT +3 Virtual Conference

Evolution CX 2023 Schedule

 

9:00 am - 9:30 am

30 minutes​

Registrations

9:30 am - 10:00 am

30 minutes

Opening Session

10:00 am - 10:30 am

30 minutes

Presentation

10:30 am - 11:30am

1 Hour

Panel Discussion

11:30am - 12:00 pm

1 Hour

Networking

12:00 pm - 1:00 pm

1 Hour

Break

1:00 pm - 1:30 pm

30 minutes

Presentation

1:30 pm - 2:00 pm

30 minutes

Presentation

2:00 pm - 2:30 pm

30 minutes

Presentation

2:30 pm - 3:30 pm

1 Hour

Networking

3:30 pm - 4:00 pm

30 minutes

Presentation

4:00 pm - 4:30 pm

30 minutes

Presentation

4:30 pm - 5:00 pm

30 minutes

Conference Summary